Huisdieren Zorg Plan

U kunt bij ons een Huisdieren Zorg Plan afsluiten voor uw hond of kat ! Het plan is gericht op alle preventieve zorg voor uw huisdier. Het is geen verzekering ! Er worden ook geen uitzonderingen gemaakt op ras, leeftijd en aandoeningen. Elke hond en kat mag mee doen!

Houdt huisdieren gezond 1

Wat houdt het in ? U betaalt per maand een vast bedrag en krijgt daarvoor alle worm – en vlo – en teek behandelingen mee voor 3 maanden. Na 3 maanden krijgt u een bericht dat er weer nieuwe ontworming en vlooienmiddelen klaar liggen ! Ook de jaarlijkse vaccinatie zit in het plan en een extra gezondheidscheck door de dierenarts. Verder krijgt u 10% korting op alle diensten, behandelingen en voer (behalve de medicijnen). Dus elke operatie en consult betekent 10 % korting !

Hoe makkelijk en fijn is het dat wij zorgen voor een goede vlo – en wormbehandeling en 2 x per jaar uw hond en kat controleren ? U hoeft nergens om te denken, wij sturen u een bericht wanneer uw hond en kat weer toe zijn aan een controle en behandeling. U bent goedkoper uit dan dat u de vaccinaties en vlo- en wormbehandelingen apart gaat betalen. Daarnaast betaalt u gespreid over het jaar.

Dit zijn de plannen (aangepaste tarieven voor nieuw aangesloten plannen in verband met de BTW-verhoging):

*Kat 

*Hond tot 10 kg

*Hond 10-25 kg

*Hond 25-50 kg

*Hond 50-75 kg

Voor vragen, opmerkingen en de plannen kunt u terecht aan de balie. Ook telefonisch en per mail beantwoorden we uw vragen.