Werkwijze

benchDierenartsenpraktijk Stadskanaal heeft alle kennis en apparatuur voor een goede eerstelijns zorg voor uw huisdier. De meeste operaties doen we zelf en ook bloed-, urine en ontlastingsonderzoek wordt op de praktijk gedaan. Naast het behandelen van zieke dieren kunt u natuurlijk ook terecht voor gezondheidscontroles en preventieve zorg zoals vaccinaties.

In onze dierenartsenpraktijk staat de behandeling van uw huisdier op de eerste plaats. Daarnaast vinden wij de uitleg en het advies aan u als eigenaar ook erg belangrijk.
Door te werken volgens afspraak is er voldoende tijd voor de behandeling van uw huisdier en natuurlijk ook ruimte om uw vragen te beantwoorden. Het is essentieel dat u zich vertrouwd en op uw gemak voelt.

In de toekomst komen er in de praktijk nog meer uitbreidingen op het gebied van onderzoek – en behandelmogelijkheden. U moet dan denken aan uitvoeriger bloedonderzoek op de praktijk zelf, de mogelijkheden van het maken van röntgenfoto’s, verschillende narcosetechnieken en uitgebreide tandheelkundige zorg.